Νέο βαρύ πένθος στην Αστυνομία Ευρυτανίας - «Έφυγε» 53χρονος αστυνομικός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 12:33 Νέο βαρύ πένθος στην Αστυνομία Ευρυτανίας - «Έφυγε» 53χρονος αστυνομικός

Μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού θρηνεί για την απώλεια δύο αγαπημένων τους συναδέλφων…

Την απώλεια ενός ακόμη συναδέλφου τους βιώνουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας.

Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή, εντελώς ξαφνικά ο αστυνομικός Δημήτριος Ντίνας, πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο άτυχος άνδρας διέμενε με την οικογένειά του στο Καρπενήσι. Η κηδεία του σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, θα γίνει αύριο Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Άνω Ξηριά Καρπενησίου.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες η ΔΑ Ευρυτανίας θρηνούσε για το χαμό του 54χρονου Ιωάννη Ντάσιου, που υπηρετούσε στο ΑΤ Αγράφων, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση