Φθιώτιδα: Απείλησε και έβρισε την 28χρονη κόρη του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 08:18 Φθιώτιδα: Απείλησε και έβρισε την 28χρονη κόρη του

Μία ντουζίνα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα. Τα τέσσερα στη Στερεά…

Στο Αστυνομικό Τμήμα κατέληξε μια 28χρονη κοπέλα από την Κάτω Τιθορέα προκειμένου να καταγγείλει τη συμπεριφορά του 74χρονου πατέρα της, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι τους να παραλάβει κάποια προσωπικά αντικείμενα.

Η 28χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της την απείλησε και την έβρισε, με αποτέλεσμα να την κρατήσουν για ασφάλεια στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί σε ξενώνα φιλοξενίας γυναικών στη Λαμία!

Δυστυχώς μόνο το τελευταίο 24ωρο, δώδεκα ακόμη περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κατεγράφησαν στα βιβλία συμβάντων των αστυνομικών αρχών, λίγες ώρες μόνο από την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής!

Δύο ακόμη κατεγράφησαν στην Εύβοια και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα, με μία 13χρονη να καταγγέλλει τη μητέρα της για φραστικό επεισόδιο αλλά και ότι της έσπασε το κινητό. Υποστήριξε επίσης ότι, τον περασμένο Δεκέμβριο η 55χρονη μητέρα της, την είχε τραβήξει από τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα τις έριχνε κλωτσιές στο κεφάλι.

Το κορίτσι ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας της, ενώ την ίδια απάντηση έδωσε στους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. και ο πατέρας της που προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερωθεί για το περιστατικό.

Στη Χαλκίδα επίσης μια 66χρονη γυναίκα κατήγγειλε το γιο της, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε το θύμα, τη χτύπησε και την έσπρωξε στο έδαφος. Η γυναίκα που τραυματίστηκε ελαφρά, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του γιου της, ωστόσο αιτήθηκε την ψυχιατρική εξέταση του.

Τέλος στον Ορχομενό Βοιωτίας συνελήφθη 72χρονος ύστερα από καταγγελία της κόρης του και της εν διαστάσει συζύγου. Όπως ανέφερε η 38χρονη σύζυγος, την ανάγκασε να φύγει από το σπίτι που της είχε παραχωρήσει για να μένει με τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Σύμφωνα με την καταγγελία όμως υπήρχε και συνέχεια, καθώς ο 73χρονος οδηγούσε με τρόπο τέτοιο που παραλίγο να χτυπούσε με το αυτοκίνητο του την εν διαστάσει σύζυγο του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση