Με επιτυχία η αιμοδοσία από τους Φοιτητικούς Συλλόγους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 13:43 Με επιτυχία η αιμοδοσία από τους Φοιτητικούς Συλλόγους

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 9/4 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Λαμία), στο εργαστήριο Ανατομίας του τμήματος Φυσικοθεραπείας, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Λαμίας.

Δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και καθηγητές των τμημάτων του Πανεπιστημίου, συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν 23 φιάλες!

Ενδεικτικό της συμμετοχής είναι ότι η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη που αρκετοί φοιτητές δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα τις ώρες που ήταν προγραμματισμένη η αιμοδοσία.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Λαμίας χαιρετίζουν τη μαζική συμμετοχή των φοιτητών-τριών στην πρωτοβουλία τους. «Μια μικρή κίνηση αλληλεγγύης που όμως αποτελεί μεγάλη ανάσα ζωής για ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη!», αναφέρουν και δεσμεύονται ότι θα πρωτοστατήσουν το επόμενο διάστημα με κάθε τρόπο στην έκφραση αλληλεγγύης, και μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, αλλά και με άλλες πολύμορφες πρωτοβουλίες μέσα από τους φοιτητικούς συλλόγους.

«Εκ μέρους των φοιτητικών συλλόγων της Λαμίας, ευχαριστούμε την ομάδα του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας, που συνέβαλε καθοριστικά και οργάνωσε άρτια την όλη διαδικασία», καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση