Επιστήλιοι κάδοι τοποθετήθηκαν στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 10:37 Επιστήλιοι κάδοι τοποθετήθηκαν στην παραλία της Αγίας Μαρίνας
Στα πλαίσια προστασίας του περιβάλλοντος και διατήρησης καθαρών χώρων, ο πρόεδρος Ευάγγελος Τσιλίκας και τα μέλη του Δ.Σ του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Μαρίνα» δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για το περιβάλλον προσέφερε 7 επιστήλιους κάδους στην Κοινότητα της Αγίας Μαρίνας προκειμένου να τοποθετηθούν κατά μήκος της παραλιακής οδού του χωριού. 
 
Διαβάστε τα λόγια του Προέδρου του Συλλόγου,Ευάγγελου Τσιλίκα:
 
«Ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις όσον αφορά το περιβάλλον και το κλίμα του, ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι, ώστε να ζήσουμε τόσο εμείς όσο και οι επόμενες γενιές σε ένα υγιές περιβάλλον! Ας επιλέξουμε έναν από τους κάδους για την ρίψη σκουπιδιών, ώστε να ζήσουμε σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον!
 
Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Αποστόλου  όσο και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Ηλία Ευσταθιάδη για την άμεση τοποθέτηση των καλαθιών».
 
 
 
 
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση