Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας από τον Τριαντάφυλλο Τρικαλιώτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 13:32 Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας από τον Τριαντάφυλλο Τρικαλιώτη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Ρεσιτάλ Κλασικής Κιθάρας» του τελειόφοιτου του Ωδείου Αταλάντης Τριαντάφυλλου Τρικαλιώτη, ο οποίος παρουσίασε την πτυχιακή  του εργασία ενόψει των εξετάσεων του Ιουνίου για το δίπλωμα του σολίστ.

Ο Τριαντάφυλλος Τρικαλιώτης επέλεξε να παίξει δύσκολα σε εκτέλεση και μεγάλα σε χρονική διάρκεια κομμάτια τόσο ξένων κλασικών συνθετών του 17ου και 19ου αιώνα όσο και σύγχρονων Ελλήνων, και κατάφερε να μεταδώσει στο κοινό την μελωδικότητα της κλασικής κιθάρας και την αγάπη του για αυτή.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές και η διευθύντρια του Ωδείου Αταλάντης κ. Άννα Μουζάκη, στους χαιρετισμούς τους τόνισαν την σημαντικότητα της επίτευξης του στόχου του καλλιτέχνη και την συμβολή του καθηγητή κ. Σταύρου Ξύνδα σε αυτό.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ωδείου κ. Παναγιούλα Καζάνα, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σπυριδούλα Δημάκη και κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, καθηγητές του Δ. Ω. Α και πλήθος κόσμου. 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση