Σταϊκούρας: Παραδίδεται σε κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος (Ε65) Λαμία - Καλαμπάκα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 08:08 Σταϊκούρας: Παραδίδεται σε κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος (Ε65) Λαμία - Καλαμπάκα

«Την Τρίτη 23 Απριλίου μαζί με τον Πρωθυπουργό θα δώσουμε στην κυκλοφορία όλο τον οδικό άξονα από Λαμία μέχρι και την Καλαμπάκα...», είπε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην ΕΡΤ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του LamiaReport ότι πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα θα δοθεί στην κυκλοφορία ολόκληρο το νότιο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65.

Έτσι λοιπόν οι εξοδούχοι του Πάσχα που θα ταξιδέψουν προς Δομοκό και Θεσσαλία θα μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια από το νέο οδικό άξονα Ε65, από Λαμία μέχρι και Καλαμπάκα.

(από την τελευταία επιθεώρηση του Χρήστου Σταϊκούρα στον Ε65)

Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών μιλώντας σήμερα (12/4) το πρωί στην ΕΡΤ είπε: «23 Απριλίου με τον πρωθυπουργό θα δώσουμε στην κυκλοφορία όλο τον οδικό άξονα μέχρι και την Καλαμπάκα, όχι μόνο το Λαμία – Ξυνιάδα αλλά και το Τρίκαλα – Καλαμπάκα. Ο Ε65 θα είναι πλήρως ολοκληρωμένος από τις Θερμοπύλες, ουσιαστικά από τη Λαμία, μέχρι την Καλαμπάκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση