Η δράση του Let's do it Greece και στο Νηπιαγωγείο Λουτρών Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 10:16 Η δράση του Let's do it Greece και στο Νηπιαγωγείο Λουτρών Υπάτης

Η επιστροφή του Let’s do it Greece είναι γεγονός!

Το Νηπιαγωγείο Λουτρών Υπάτης με συνοδοιπόρους το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολικού συγκροτήματος, το Φιλοπρόοδο Όμιλο Λουτρών Υπάτης (Φ.Ο.Λ.Υ.) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λουτρών Υπάτης «Οι Ανεμώνες» ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Let’s do it Greece 2024!

Φυσικά κοντά μας και κύριοι πρωταγωνιστές τα νηπιάκια μας, που αποτελούν την πηγή της έμπνευσής μας!

Οι δράσεις αυτή τη χρονιά ήταν αφιερωμένες στον καθαρισμό των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στο αύλειο χώρο του σχολικού μας συγκροτήματος απομακρύναμε ξερόκλαδα, αγριόχορτα, σκουπίδια, καθαρίσαμε τα εξωτερικά μας παρτέρια και τραπέζια, φτιάξαμε επιδαπέδια παιχνίδια και φυσικά ακούσαμε «πράσινες», οικο-ιστορίες φιλαγνωσίας με τους μικρούς μας εθελοντές. Είχαμε την χαρά να ακούσουμε ένα νέο παραμύθι με τίτλο «Ένας φίλος με φύλλα» από την κα Ευαγγελία Ψωρογιάννη, μέλος του ΦΟΛΥ και παλιά μαθήτρια του νηπιαγωγείου μας.

Με σύνθημα: «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» δώσαμε το δικό μας στίγμα προσφοράς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Γιατί εθελοντισμός σημαίνει προσφορά!

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν μαζί μας μεγάλους και μικρούς αλλά και τα γραφεία καθαριότητας και εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων για την υποστήριξή τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση