1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λαμίας: Έρχεται η εβδομάδα ανοιχτών εργαστηρίων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 13:19 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λαμίας: Έρχεται η εβδομάδα ανοιχτών εργαστηρίων

Στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση, το Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Λαμίας διοργανώνει την εβδομάδα ανοικτών εργαστηρίων σε συνεργασία με τα 1ο ΕΠΑΛ, 2ο ΕΠΑΛ και 3ο ΕΠΑΛ Λαμίας.

Στο διάστημα από 22-4-2024 μέχρι 26-4-2024, στο χώρο των εργαστηρίων ειδικοτήτων θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις από τους τελειόφοιτους μαθητές κάθε ειδικότητας, υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους.

Οι δράσεις απευθύνονται σε γονείς μαθητών και μαθητές που φοιτούν ήδη στα ΕΠΑΛ ώστε να γνωρίσουν τις ειδικότητες και τη δουλειά των τελειοφοίτων, αλλά και σε ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές Γυμνασίου και Α’ λυκείου που θα ήθελαν να φοιτήσουν στα ΕΠΑΛ.

Επιπλέον θα γίνονται ενημερώσεις και ξεναγήσεις στα εργαστήρια για τα Γυμνάσια της Λαμίας, κατόπιν συνεννοήσεως με τις διευθύνσεις των σχολείων.

Τέλος θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από τα προγράμματα Erasmus στα οποία συμμετέχει το Εργαστηριακό Κέντρο Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση