"Green Genesis": Σήμερα Κυριακή έχει δεντροφύτευση στη Δίβρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 08:39 "Green Genesis": Σήμερα Κυριακή έχει δεντροφύτευση στη Δίβρη

Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 4μ.μ., οι φίλοι της φύσης, θα συγκεντρωθούμε στη Δίβρη για να συμβάλουμε στην αναδάσωση του τοπίου μας

Το Divris Fest φέρνει μια μοναδική πρωτοβουλία που συνδυάζει την αγάπη για τη φύση και τη μουσική! Στα πλαίσια του φεστιβάλ, δημιουργήθηκε το «Green Genesis», προσκαλώντας όλους εσάς να γίνετε μέρος αυτής της δράσης στην καρδιά του χωριού μας.

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2019, πολλές από τις παλαιότερες δενδροφυτεύσεις έγιναν στάχτη, αφήνοντας ένα κενό σε ένα ήδη φτωχό από πράσινο χωριό. Επιπρόσθετα, η μέρα αυτή, συμπίπτει με τη Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης, κάνοντας τη γιορτή ακόμα πιο ξεχωριστή!

Η παραπάνω πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2023 στα πλαίσια του Divris Fest. Έτσι προκύπτει το project "Planting trees". Η ομάδα μας, εγγυήθηκε ότι με κάθε αγορά T-shirt ή μιας πάνινης τσάντας DivrisFest, θα φυτευτεί ένα δέντρο, 1tee = 1 tree,  προσδίδοντας ένα πρωτοποριακό νόημα στην έννοια της βιωσιμότητας.

Μετά τη δενδροφύτευση, ένα ξεχωριστό sunset after party θα μας περιμένει στα “Αλώνια”. Με τους ήχους και τις μελωδίες της  Billiekark και άλλων μουσικών, θα απολαύσουμε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Το “Κατσικομπάρ” και η “Ψησταριά του Τσέλιγκα” θα είναι ετοιμοπόλεμες για να σας προσφέρουν παγωμένα ποτά και αυθεντικές γεύσεις.

Το Green Genesis δεν είναι απλώς μια εκδήλωση, αλλά ένας τρόπος να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό στόχο: την προστασία και αναγέννηση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Ελάτε να ενωθούμε στο πνεύμα της φύσης και της κοινότητας! Να αφήσουμε το δικό μας στίγμα και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Σημειώστε Κυριακή 21 Απριλίου, στις 4μ.μ., στο ημερολόγιό σας! Θα είναι μια μέρα αφιερωμένη στη φύση, τη μουσική και την διασκέδαση!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση