Δέκα θέσεις στο Δήμο Δομοκού για τις ανάγκες που δημιούργησαν οι κακοκαιρίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 00:03 Δέκα θέσεις στο Δήμο Δομοκού για τις ανάγκες που δημιούργησαν οι κακοκαιρίες

Διάρκεια σύμβασης μέχρι 23 Σεπτεμβρίου…

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν την 6η Σεπτεμβρίου 2023 στο Δήμο Δομοκού έως την 23/9/2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Δομοκού.

Οι θέσεις είναι δέκα (10) και αναλυτικά:

ΔΕ Οδηγών (1)

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (2)

ΔΕ Τεχνικού/Υδραυλικών (1)

ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων/Συνοδών Απορριμματοφόρων (4)

ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων (2)

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 18 Απριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη έως και 26 Απριλίου 2024 ημέρα Παρασκευή (η καταληκτική ώρα υποβολής αιτήσεων είναι στις 15:00΄).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που απαιτούνται, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Δομοκού - Πλατεία Μουσών 1.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση