Στο Νοσοκομείο εκπαιδευτικός μετά από χτυπήματα που δέχτηκε από μαθητή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 16:05 Στο Νοσοκομείο εκπαιδευτικός μετά από χτυπήματα που δέχτηκε από μαθητή

Υποβλήθηκε σε χειρουργείο…

Ένα σοβαρό συμβάν σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Ειδικό Σχολείο Τρικάλων σύμφωνα με το Trikalanews.gr που επικοινώνησε με το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Αλέξανδρο Καπανιάρη.

Μαθητής Ειδικού Σχολείου Τρικάλων, κατά τη διάρκεια του μαθήματος βρέθηκε σε κατάσταση κρίσης αρχίζοντας να επιτίθεται στην εκπαιδευτικό η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργείο στα πόδια λόγω των τραυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Καπανιάρη, αν και το ατυχές περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση και αγωνία για την κατάσταση της υγείας της εκπαιδευτικού, είναι από αυτά τα συμβάντα που μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο λειτουργίας της ειδικής εκπαιδευτικής κοινότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση