Νέος Διοικητής στην 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ ο Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:11 Νέος Διοικητής στην 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ ο Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου

Στη θέση της Νίκης Δανδουλάκη που αποστρατεύτηκε…

Ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου αναλαμβάνει τη Διοίκηση της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στη θέση της Νίκης Δανδουλάκη που αποστρατεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο με το βαθμό της Υποναυάρχου Λ.Σ..

Ο νέος Διοικητής των Λιμενικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Ελλάδας για Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως Διοικητής στην Υπηρεσία Εναέριων Μέσων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Παλιότερα ήταν Διοικητής στη Μοίρα Ελικοπτέρων που μαζί με τη Μοίρα Αεροπλάνων υπάγονται στην Υπηρεσία Εναέριων Μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νέος Διοικητής της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα από τις 22 Απριλίου 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση