Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων «ομορφαίνει με τη βοήθεια των μαθητών του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 12:40 Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων «ομορφαίνει με τη βοήθεια των μαθητών του

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων τη Δευτέρα 22 Απριλίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργάνωσε την φύτευση λουλουδιών και τον καλλωπισμό της αυλής του.

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια των σχολικών διαλειμμάτων.

Οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους ανέλαβαν να φυτέψουν τις ζαρντινιέρες και τις κατασκευές που έφτιαξε το Δ.Σ. του συλλόγου μας από παλιά ελαστικά αυτοκινήτων.

Η συμμετοχή στη φύτευση ενθουσίασε και διασκέδασε όλους τους μαθητές που συνεργάστηκαν επιτυχώς καθ'όλη την διάρκεια.

Το Δ.Σ. σε προγενέστερο χρόνο εκτός σχολικού ωραρίου είχε προβεί στο βάψιμο της περίφραξης εντός και εκτός του σχολείου κ όπου αλλού κρίθηκε αναγκαίο για την δράση αυτή.
Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να είχαν υλοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χορηγών μας που σε κάθε μας εγχείρημα είναι δίπλα μας κ έτσι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τις δράσεις μας αλλά και τους διδάσκοντες του σχολείου μας και την διευθύντρια αυτού κα.Βασιλική Μπλούνα που είναι αρωγοί στις προσπάθειες που κάνουμε να στηρίξουμε το σχολείο!
 
Χορηγοί:
Καρανασιος Απόστολος - Αντιδήμαρχος Στυλίδας  
Κωνσταντίνου Σεραφείμ (Μάκης)- Βουλκανιζατέρ Στυλίδα 
Καναπιτσας Χαράλαμπος - Επιχειρηματίας 
Μπερτσιμάς Χρήστος - Επιχειρηματίας 
Ράμμος Ιωάννης - Γεωργικά Είδη Στυλίδα 
Ρωμανάς Νικόλαος - Φυτώριο Στυλίδα 
Τσάμης Τριαντάφυλλος - Οικοδομικά Υλικά Ράχες 
Σολόπουλος Χρήστος Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ραχών 

Τα υλικά που χρειάστηκαν κατά τη δράση ήταν: ασβέστης, χρώματα, χώμα, παλιά ελαστικά, λουλούδια.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση