Σύγκρουση οχημάτων με τέσσερις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:28 Σύγκρουση οχημάτων με τέσσερις τραυματίες

Το βράδυ της Κυριακής. Στις φλόγες αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μητέρα με τρία παιδιά…

Σοβαρό τροχαίο με τη σύγκρουση δύο οχημάτων είχαμε το βράδυ της Κυριακής (28/4) λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, ένα τζιπ συγκρούστηκε με άλλο ΙΧΕ στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τα οποία και τραυματίστηκαν.

Στο σημείο έφτασαν και δύο πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και πληρώματα της αστυνομίας, καθώς υπήρξε ένταση, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ΓΝ Χαλκίδας.

Στην Εύβοια όμως σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό το Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή Ράχη Αγίου Ιερεμία στο 35ο χλμ της ε.ο. Χαλκίδας - Λημνιώνα, όταν ΙΧΕ τυλίχτηκε εν κινήσει στις φλόγες.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε η οδηγός με τα τρία παιδιά τους που ευτυχώς εγκατέλειψαν εγκαίρως το όχημα.  Στο σημείο επενέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση