Απίστευτο! Βανδαλισμοί στο Πασχαλινό Πάρκο στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 08:04 Απίστευτο! Βανδαλισμοί στο Πασχαλινό Πάρκο στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Κανένας σεβασμός σε οτιδήποτε γίνεται, παρά μόνο κριτική όταν δε γίνεται ή δε διορθώνεται…

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει να λειτουργεί το Πασχαλινό Θεματικό Πάρκο στην κεντρική πλατεία της Λαμίας και κάποιοι ανεγκέφαλοι φρόντισαν να προκαλέσουν καταστροφές!

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας που συνεργάστηκε με το Δήμο Λαμιέων, αλλά και την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ώστε να αποκτήσει χρώμα η πλατεία Πάρκου, δυστυχώς από την πρώτη μέρα λειτουργίας υπήρξαν συμπολίτες μας που τοποθετούσαν τα παιδάκια τους εντός των ξύλινων κιγκλιδωμάτων. Και αν οι συγκεκριμένοι γονείς δεν ενδιαφέρονται για την προστασία των κατασκευών, δε σκέφτονται άραγε ούτε την ασφάλεια των παιδιών τους;

Το κακό όμως παράγινε το τελευταίο βράδυ, όταν νεαροί - σύμφωνα με μαρτυρίες - συμπολίτες μας φρόντισαν να αφήσουν ανεξίτηλη την υπογραφή τους σπάζοντας κατασκευές, «Το τραγικότερο όλων είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες ίσως δεν ευθύνονται οι "συνηθισμένοι" θαμώνες της πλατείας αλλά παρέες νεαρών που διασκέδαζαν πρωινές ώρες..... Και όλα αυτά ενόσω κατά τη διάρκεια της νύχτα υπάρχει φύλαξη!», περιγράφει ο ΕΣΛ.

«Μήπως τελικά έχουμε την τύχη που μας αξίζει ως πόλη; Μήπως πρώτα πρέπει να κοιτάζουμε στον καθρέφτη, πριν απαιτούμε από κάθε υπεύθυνο αλλαγές προς το καλύτερο;  Δεν υπάρχει καμία οντότητα ή φορέας  που να διορθώνει τα πάντα αυτόματα, αν πρώτα εμείς δεν έχουμε υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση προς το περιβάλλον στο οποίο ζούμε», καταλήγει στην ανακοίνωση - καταγγελία του ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση