Λαμία: Κινδύνεψε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κουζίνα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 12:57 Λαμία: Κινδύνεψε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κουζίνα - Δείτε εικόνες

Τελευταία στιγμή την έσωσε ιδιοκτήτης διπλανής καφετέριας…

Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) λίγο πριν τις 9:00’ στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Λεωνίδου λίγο πριν τις γραμμές του τραίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο διαμέρισμα που διέμενε ηλικιωμένη γυναίκα, πήρε φωτιά το τηγάνι που μαγείρευε με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και ο χώρος να γεμίσει καπνούς.

Οι γείτονες αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και ο ιδιοκτήτης παρακείμενης καφετέριας έτρεξε και έβγαλε την τελευταία στιγμή την ηλικιωμένη πριν εκείνη χάσει τις αισθήσεις της από τους καπνούς.

Δείτε βίντεο:

Τρία οχήματα της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκάλεσε ζημιές στο χώρο.

Επί της Λεωνίδου έσπευσαν και πληρώματα της Αστυνομίας με την Ομάδα ΔΙΑΣ να ρυθμίζει αρχικά την κυκλοφορία προκειμένου να προσεγγίσουν γρήγορα τα πυροσβεστικά οχήματα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε επίσης στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες και να διαπιστώσει αν χρειάζεται να γίνει διακομιδή της στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση