ΛΑΡΚΟ ώρα μηδέν - Στα «συρματοπλέγματα» οι εργαζόμενοι!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 09:10 ΛΑΡΚΟ ώρα μηδέν - Στα «συρματοπλέγματα» οι εργαζόμενοι!

«Εκτός από την ανεργία φοβόμαστε και για την ασφάλεια των οικογενειών μας», λένε οι εργαζόμενοι…

Ως αφύλακτη βόμβα περιγράφουν τη ΛΑΡΚΟ οι εργαζόμενοι, που από τα μεσάνυχτα είναι χωρίς συμβάσεις εργασίας έξω από ένα εργοστάσιο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό βιομηχανικό ατύχημα.

Διαβάστε τη δραματική ανακοίνωσή τους (επιστολή προς την ειδική διαχείριση) περιμένοντας συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

«Κύριοι

Σήμερα Τρίτη  13/5/2024 και ώρα 00.01 έληξαν οι συμβάσεις μας:

1. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είμαστε έξω από τα συρματοπλέγματα, τα υλικά και οι εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ που μπορεί να προκαλέσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή βιομηχανικό δυστύχημα μεγάλης εμβέλειας βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές κατοίκων 2 οικισμών και ενός χωριού, που  αποτελούν εστία εγκληματικότητας και είναι αφύλακτα.

2. Τα ιατρεία των οικισμών και τα ασθενοφόρα  που για 6 δεκαετίες έχουν σώσει εκατοντάδες ζωές έκλεισαν. Δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό.

3. Η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση στους οικισμούς και το χωριό της Λάρυμνας συνεχίζεται μέχρι την πρώτη βλάβη.

4. Σήμερα το πρωί οι μαθητές του γυμνασίου Λάρυμνας είναι αναγκασμένοι να κάνουν μάθημα κάτω από αυτές τις συνθήκες επικινδυνότητας και οι γονείς, εκτός από την διαχείριση της ανεργίας πρέπει να ζουν με την αγωνία για το αν τα παιδιά τους είναι ασφαλή.

Οι εργαζόμενοι, με τα μάτια 14, είμαστε σε ετοιμότητα  για την ασφάλεια των οικογενειών μας και αναμένουμε από την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό τοποθέτηση που να διασφαλίζει την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ,  την παραμονή των εργαζομένων μέχρι να γίνει η μεταβίβαση στον νέο ιδιοκτήτη, την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και των κατοίκων της περιοχής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση