Εκτροπή νταλίκας τα ξημερώματα στην εθνική οδό - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 10:00 Εκτροπή νταλίκας τα ξημερώματα στην εθνική οδό - ΦΩΤΟ

Γέμισε ο δρόμος με χρώματα, κόλλες και άλλα οικοδομικά υλικά.

Η εκτροπή της νταλίκας έγινε στις 5:30'  τα ξημερώματα στις στροφές της Υλίκης και συγκεκριμένα στο 100χλμ Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν ο οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο κεντρικό διάζωμα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε καποιος τραυματισμός, ωστόσο το βαρύ όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ από την εκτροπή μέρος του φορτίου της νταλίκας βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο γέμισε με χρώματα, κόλλες και άλλα οικοδομικά υλικά που μετέφερε το φορτηγό.

Από καθαρή τύχη τα υλικά αυτά δεν έπεσαν πάνω σε άλλα οχήματα που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα και έτσι αποφεύχθηκε σοβαρό ατύχημα.

Το ρεύμα προς Λαμία, όπου σκορπίστηκαν τα υλικά παρέμεινε κλειστό για αρκετές ώρες, ενώ από μια λωρίδα κυκλοφορίας γίνεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, μέχρι να αποσυρθεί με γερανό η νταλίκα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση