Κι όμως, υπάρχουν Άνθρωποι και Επιστήμονες σ' αυτή την πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 09:10 Κι όμως, υπάρχουν Άνθρωποι και Επιστήμονες σ' αυτή την πόλη!

Ο ωτορινολαρυγγολόγος γιατρός Κωνσταντίνος Χαντζής θαρρώ πως αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της Λαμίας, με δημόσιο λόγο αλλά και σοβαρή επιστημονική προσφορά.

Πάνω απ' όλα τούτα όμως είναι Άνθρωπος. Σήμερα, άνοιξε το ιατρείο του μόνο και μόνο για να εξετάσει τη σύζυγό μου, Γεωργία Τζιουβάρα, η οποία έχριζε έκτακτης ιατρικής περίθαλψης.

Σήμερα, άνοιξε το ιατρείο του πάρα το γεγονός ότι και ο ίδιος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας. Σήμερα, δεν τίμησε απλώς τον όρκο του Ιπποκράτη, δίδαξε με το παράδειγμά του τη σύζυγό μου κι εμένα τι σημαίνει βιωματικά να σέβεται κάνεις τον εαυτό του, τον συνάνθρωπό του μα και το ρόλο του στην κοινωνία.

Τον ευχαριστούμε θερμά ως Επιστήμονα αλλά και ως Άνθρωπο κι ευχόμαστε να του μοιάσουμε, έστω και λίγο...

Κώστας Θερμογιάννης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση