Σήμερα και αύριο «Ανοιχτές Πόρτες 2024» στα οινοποιεία της Στερεάς Ελλάδας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 16:00 Σήμερα και αύριο «Ανοιχτές Πόρτες 2024»  στα οινοποιεία της Στερεάς Ελλάδας!

Μια μοναδική οινο-γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  σε όλη την Ελλάδα,  συμμετέχοντας στην εορταστική ανοιξιάτικη εκδήλωση των οινοποιείων«Ανοιχτές Πόρτες».

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης της εκδήλωσης, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητανα επισκεφτούν τα οινοποιεία-μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε. που συμμετέχουν στις «Ανοιχτές Πόρτες 2024», που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαΐου.

Από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι φίλες και φίλοι του κρασιού και του οινοτουρισμού, θα μπορούν να περιηγηθούν στους Δρόμους του Κρασιού της Στερεάς Ελλάδας καινα επισκεφθούν, με ελεύθερη είσοδο, τα οινοποιεία-μέλη της Ένωσης.

Η εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία για τους οινόφιλους που επιθυμούν να γνωρίσουν την ιστορία και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τηνπαραγωγική διαδικασία του κρασιού και να μυηθούν στο μαγευτικό τού κόσμο, απολαμβάνοντας βόλτες στους αμπελώνες, ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές με εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά, εργαστήρια οινικού περιεχομένου και πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων.

Η εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες 2024» διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία-μέλη τους και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξηςκαι Τροφίμων. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στηρίζοντας συστηματικά τον κλάδο του κρασιού, στέκεται και πάλι δίπλα στα οινοποιεία της περιοχής, ως αρωγός στις προσπάθειές μας.

Τα οινοποιεία – μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε. που συμμετέχουν είναι:

AkriotouMicrowinery

Πλαταιές Βοιωτίας / akriotouwines.gr

Κτήμα Χατζημιχάλη

Χουλέβαινα, Αταλάντη / hatzimichalis.com

LykosWinery

Μαλακώντας Ευβοίας / lykoswines.gr

SamartzisWines

Άσκρη Βοιωτίας / samartziswines.gr

Tzivanibiowines

Ριτσώνα Αυλίδας, Ευβοίας / tzivaniwines.gr

Οινοποιειο Βρυνιώτη

Γιάλτρα Αιδηψού Ευβοίας / vriniotiswinery.gr

Κτήμα Αβαντίς

Μύτηκας Ληλαντίου Χαλκίδα Ευβοίας / avantiswines.gr

Κτήμα Πετρήεσσα

Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας / petriessa.gr

Οινοποιείο Σκουμπρή

Άγιος Νικόλαος, Ληλαντίου Χαλκίδα Ευβοίας / skoumpriswines.gr

Οινοποιία Αγάτσα

Άγιοι Θεόδωροι, Θήβα Βοιωτίας / oinos-agatsa.blogspot.com

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων σε κάθε οινοποιείο, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της Ένωσης

στο Facebook: www.fb.com/oinoikentrikisellados και

στο Instagram: www.instagram.com/winesofcentralgreece

και στις σελίδες των οινοποιείων- μελών που συμμετέχουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση