Θρήνος στη Λαμία για 42χρονη Πρεσβυτέρα που «έφυγε» ξαφνικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 08:05 Θρήνος στη Λαμία για 42χρονη Πρεσβυτέρα που «έφυγε» ξαφνικά

Η 42χρονη μητέρα από τη Λαμία είχε πατέρα και σύζυγο ιερέα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από τον αδόκητο χαμό της Ντίνας Μπότση, μιας νέας μητέρας η οποία προέρχεται από οικογένεια ιερέων, ενώ και ο σύζυγό της είναι επίσης ιερέας.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του LamiaReport η πρεσβυτέρα ήταν στο σπίτι της νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, όταν αισθάνθηκε μούδιασμα στο αριστερό χέρι και πόνο στο στήθος.

Η 42χρονη διακομίστηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και όλη τη Λαμία, αφού πρόκειται για ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία.

Η 42χρονη είχε μια κόρη η οποία δυστυχώς δίνει φέτος πανελλήνιες εξετάσεις.

Η κηδεία της Κωνσταντίας (Ντίνας) Μπότση θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 4:00'  το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στη γειτονιά που μεγάλωσε και κατοικούσε στα Γαλανέικα Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση