Χαλκίδα: «Ορφανά» αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν στο σπίτι της 63χρονης που δολοφονήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 18:46 Χαλκίδα: «Ορφανά» αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν στο σπίτι της 63χρονης που δολοφονήθηκε

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 63χρονης, στη Χαλκίδα, μετά από 5 μαχαιριές που δέχθηκε στον αυχένα, μέσα στο σπίτι της.

Όπως μεταδίδει το MEGA, από την έρευνα των Αρχών έχουν βρεθεί «ορφανά» αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν ούτε στο θύμα, ούτε στην κόρη της, ούτε στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη. Στην έρευνα των Αρχών μπαίνουν και τα δύο σκυλιά της οικογένειας, αφού, όπως είναι γνωστό, το ένα από τα δύο είναι ιδιαίτερα ενεργό και γαβγίζει συνεχώς, κάτι που τη μέρα της δολοφονίας φαίνεται πως δεν έγινε.

Σκηνοθετημένος ο χώρος του εγκλήματος

Πέρα από την αναζήτηση του DNA και των αποτυπωμάτων, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ΕΛ.ΑΣ ρίχνει βάρος και στην ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων προκειμένου να δουν ποιος επικοινώνησε με ποιον το χρονικό διάστημα που προσδιορίζεται η δολοφονία, αλλά και να επιβεβαιώσουν άλλοθι.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει μια αίσθηση ότι είναι σκηνοθετημένος ο χώρος του εγκλήματος, θεωρώντας ότι είναι «εικονική» η διάρρηξη και το σημείο από το οποίο, όπως υποστηρίζει η κόρη του θύματος, λείπουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με πηγές του MEGA, οι δράστες μπήκαν στο οίκημα με το κλειδί που υπήρχε στην γλάστρα, που σημαίνει ότι κάποιος, πέρα από την κόρη και τη γυναίκα που φρόντιζε το θύμα, ήξερε πού είναι το κλειδί, κάτι που περιορίζει τον κύκλο των υπόπτων.

Τις Αρχές προβληματίζει και το μέρος που βρέθηκε η γυναίκα πεσμένη από την σκάλα και χτυπημένη με τις μαχαιριές, καθώς, όπως λένε, κάποιος την έριξε, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στην πάνω πλευρά της σκάλας.

Το χρονικό
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (10/05), με την 63χρονη γυναίκα, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στην Χαλκίδα.Αρχικά, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 63χρονης προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, την Δευτέρα (13/05) η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Όπως είχε αναφέρει το MEGA, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κάτω μέρος της σκάλας που διαθέτει η διώροφη κατοικία που διέμενε και το «π» που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της ήταν στην πάνω πλευρά της σκάλας, δίνοντας την εικόνα σαν να κατακρημνίστηκε από την σκάλα.

Επιπλέον το σπίτι δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας κλειδιά του σπιτιού – εκτός από την οικιακή βοηθό και την κόρη της 63χρονης – υπήρχαν κρυμμένα κάτω από μία γλάστρα στην είσοδο του σπιτιού. Με την πληροφορία να είναι γνωστή σε συγκεκριμένα άτομα.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται αυτές οι 6 ώρες από τη 12:45 μέχρι τις 18:45. Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι μέχρι την ώρα που φίλη της το απόγευμα, μπήκε στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή. Την ημέρα του φονικού η οικιακή βοηθός είχε ρεπό και όπως φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς δεν πήγε στο σπίτι. Η κόρη της 63χρονης ζήτησε από στενή φίλη της να πάει στο διαμέρισμα και ήταν εκείνη, που εντόπισε τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση