Νέες ΦΩΤΟ - Χάος στην εθνική οδό - Εγκλωβισμένοι στο χιονιά - Ουρές χιλιομέτρων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 15:30 Νέες ΦΩΤΟ - Χάος στην εθνική οδό - Εγκλωβισμένοι στο χιονιά - Ουρές χιλιομέτρων

Δίπλωσαν φορτηγά και ΙΧ με αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη - Απαγορευτικό για φορτηγά προς Θεσσαλονίκη.

Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Οι οδηγοί είναι για πολλές ώρες εγκλωβισμένοι από τις Ράχες μέχρι και τους Αγίους Θεοδώρους και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει ο δρόμος.

«Έχουμε μικρά παιδιά στα αυτοκίνητα. Είμαστε εγκλωβισμένοι για ώρες. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα βγαλουμε τη νύχτα εγκλωβισμένοι...», έλεγε διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον έξι φορτηγά που έχουν διπλώσει από το Αχλάδι μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους. Οδηγός είπε στο LamiaReport, ότι έχουν διπλώσει και ΙΧ, τα οποία δεν είχαν αλυσίδες με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι πολύ πιο δύσκολα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς.

Από τις 2:30 το μεσημέρι δόθηκε εντολή από την αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας να διακοπεί η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι απίστευτη και πολλοί φοβούνται ότι θα αλλάξουν το χρόνο εγκλωβισμένοι στο δρόμο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση