Ο Απόστολος Γκλέτσος για το Νίκο Ρωμανό - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 08:25 Ο Απόστολος Γκλέτσος για το Νίκο Ρωμανό - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό το παιδί πρέπει να σπουδάσει... », είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της "Τελείας", για τον Νίκο Ρωμανό.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στο LamiaReport, τάχθηκε υπέρ του δικαιώματος του νεαρού κρατουμένου να μπορεί να σπουδάσει, τονίζοντας ότι ο σωφρονισμός είναι κέρδος για την κοινωνία και ότι τόσο ο Νίκος Ρωμανός, όσο και άλλοι κρατούμενοι που το επιθυμούν πρέπει να έχουν δικαίωμα να σπουδάσουν....

Δείτε το βίντεο:

Ραγκούσης: Ο Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας - Δεν έχει βάλει ορό

Την απόφαση του Νίκου Ρωμανού να συνεχίσει την απεργία πείνας ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όπως είπε, ο Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας για 24η μέρα, ζει μόνο με νερό, ενώ διέψευσε ότι παίρνει υγρή τροφή. «Δεν έχει βάλει ποτέ ορό ο Ρωμανός ούτε θα βάλει», επισήμανε.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, η εκπαιδευτική άδεια έχει την έννοια της επανένταξης και του φρονιματισμού. «Αυτή τη στιγμή, ο Ρωμανός και κάνω έκκληση προς όλο τον κόσμο διάλεξε επανένταξη, διάλεξε μέσα από το σύστημα αυτό να συνυπάρξει, να δοκιμαστεί και πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι οι γονείς του δεν επιθυμούν συνάντηση με τον υπουργό. «Αυτή τη στιγμή, έχουμε έναν άνθρωπο που σβήνει, πεθαίνει. Κατα συνέπεια, οι συναντήσεις ή οι ρυθμίσεις αφήνουν τους γονείς αδιάφορους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να σωθεί το παιδί. Οι συναντήσεις είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, δεν λύνουν το θέμα», τόνισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση