Μπλόκα: Τι γίνεται σε εθνική οδό και παραδρόμους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 10:30 Μπλόκα: Τι γίνεται σε εθνική οδό και παραδρόμους

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι ανοιχτοί σε Φθιώτιδα και Βοιωτία - Στο δρόμο για το Μαξίμου οι αντιπροσωπεία αγροτών αυτήν την ώρα για να παραδώσει τα αιτήματα των μπλόκων - Τι είπε ο Δημήτρης Δημoγιάννης στο LamiaReport.

Αντιπροσωπεία των αγροτών, που εκπροσωπεί τα μπλόκα όλης της χωράς, πλην της Νίκαιας (ΚΚΕ), πάει αυτή την ώρα στο Μαξίμου για να παραδώσει τα βασικά αιτήματα των αγροτών. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχει και ο Δημήτρης Δημογιάννης από τον Παμφθιωτικό Αγροτικό Σύλλογο.

«Δεν θα έχουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Θα παραδώσουμε τα αιτήματα  και θα φύγουμε. Δίνουμε στο Μαξίμου προθεσμία 48 ωρών για να μας απαντήσει επί των αιτημάτων μας. Από αυτό θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση μας....», είπε ο Δημήτρης Δημογιάννης στο LamiaReport.

Τι γίνεται στους δρόμους τώρα

Η εθνική οδός Λαμίας - Αθηνών είναι κλειστή αυτή την ώρα στην Αταλάντη και στο "90".  Η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτηρίους.

Ανοιχτά είναι τα μπλόκα στην Ανθήλη, στον Μπράλο, στο Κάστρο, στο Δομοκό, στην Αμφίκλεια και στον παλιό Λεβέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 6:00΄ το απόγευμα οι αγρότες θα κλείσουν τους δρόμους και πάλι σε Ανθήλη, Μπράλο, Κάστρο και αλλού.

Κλειστά επ΄ αόριστον παραμένουν τα Τέμπη από χθες στις 12:00΄ το μεσημέρι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση