Γατί το "Κλασσικό" είναι ένα βήμα πιο μπροστά...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 08:10 Γατί το "Κλασσικό" είναι ένα βήμα πιο μπροστά...

Προσπαθώντας να προλάβουμε το χρόνο στο μάθημα με συντελεστή αυξημένης βαρύτητας των Αρχαίων Ελληνικών, που κρίνει την εισαγωγή των υποψηφίων στις υψηλόβαθμες σχολές της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών ...

To Φροντιστήριο ΄΄ΚΛΑΣΣΙΚΟ΄΄ του Παναγιώτη Κουτκιά έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τη διδασκαλία του μαθήματος του Διδαγμένου Κειμένου (Γνωστού) των Αρχαίων Ελληνικών, παράλληλα με την εξάσκηση στη Θεματογραφία του Αδίδακτου Κειμένου (Αγνώστου) για μαθητές της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου από 1ης Μαρτίου, δίνοντας έμφαση στο ότι η προετοιμασία του υποψηφίου κρίνεται αναγκαίο να ξεκινάει νωρίτερα για την αρτιότερη εμπέδωση της ύλης.

Συνεχίζεται, επίσης, η συστηματοποιημένη διδασκαλία του μαθήματος της Έκθεσης με νέο κύκλο μαθημάτων για τους υποψηφίους όλων των Ομάδων Προσανατολισμού, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των θεμάτων των εξετάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στις ώρες λειτουργίας του Φροντιστηρίου καθημερινά πρωί 10-1 και απόγευμα 3-9. 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΑΙΟΥ & ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
                            "ΚΛΑΣΣΙΚΟ"

Παναγιώτης Κουτκιάς – κλασσικός φιλόλογος
Αγίου Νικολάου 4 - Λαμία 
Τηλ. & fax 22310 52119.

www.frontistirio-klassiko.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση