Λαμία: Νεκρός ο δικυκλιστής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 07:12 Λαμία: Νεκρός ο δικυκλιστής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Είχε τραυματιστεί βαριά το πρωί όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 81χρονος και παραβίασε το STOP.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 11:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Πηλίου και Αμφικτυόνων στη νότια πλευρά της πόλης.

Ο άτυχος δικυκλιστής, 72 ετών, ανέβαινε κανονικά την οδό Αμφικτυόνων, με κατεύθυνση προς το κέντρο.

Δυστυχώς, ο 81χρονος οδηγός του λευκού Fiat δεν σταμάτησε στο stop της Πηλίου και κυριολεκτικά εμβόλισε το μηχανάκι.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 72χρονος αναβάτης, ο οποίος δυστυχώς δεν φορούσε κράνος, αφού χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που τον παρέσυρε, στη συνέχεια εκσφενδονίστηκε και έπεσε με δύναμη πάνω στο παρμπρίζ άλλου αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στο Opel της επόμενης φωτογραφίας, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να ελέγξει τη διασταύρωση.

Στο σημείο επικράτησε πανικός.

Γείτονες και διερχόμενοι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άτυχο δικυλιστή, ο οποίος όμως είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, ενώ δεύτερο ασθενοφόρο παρέλαβε και τον 81χρονο οδηγό του Fiat, ο οποίος είχε υποστεί σοκ.

Δεν άντεξε

Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα ο άτυχος 72χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι, άφησε την τελευταια του πνοή στο νοσοκομείο Λαμίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο αφού χτύπησε το μηχανάκι το έσερνε για 40 μέτρα περίπου..

Σοκαρισμένος ήταν και ο οδηγός του Opel, ο οποίος είδε ξαφνικά τον δικυκλιστή να απογειώνεται και να σκάει στο παρμπρίζ του.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι οι περίοικοι εξοργισμένοι ζητούν φανάρια στη συγκεκριμένη διασταύρωση, την οποία χαρακτηρίζουν καρμανιόλα.

Τέλος να τονίσουμε, για πολλοστή φορά, ότι πρέπει να ξαναδούν οι υπεύθυνοι μέχρι ποια ηλικία θα πρέπει να οδηγούμε και κάτω από ποιες συνθήκες θα ανανεώνονται τα διπλώματα των οδηγών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση