Άγριος καβγάς σε Cafe Bar της πόλης με ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 16:12 Άγριος καβγάς σε Cafe Bar της πόλης με ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ!

Άναψαν τα αίματα και έπεσε πολύ ξύλο τα ξημερώματα στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Καταρχήν να πούμε ότι η ομάδα της Λαμίας αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είχε αγώνα στη Football League, αφού η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε τον αγώνα Παναχαϊκή - Λαμία. Ο λόγος είναι η αναβολή που πήρε η Πατρινή ΠΑΕ στην υπόθεση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και που δεν έχει εκδικαστεί ακόμη.

Έτσι λοιπόν κάποιοι από τους παίκτες της ΠΑΕ Λαμία βρήκαν την ευκαιρία να βγουν για ποτό το βράδυ του Σαββάτου. Μόνο που η έξοδος δεν εξελίχθηκε και τόσο ευχάριστα γι΄ αυτούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Cafe Bar παρέα ήταν οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, ο Jokic Milos, ο Miljevic Christian και ο Pinto Da Silva Jone. Η παρεξήγηση έγινε με παρέα νεαρών Λαμιωτών.

Κάποιοι λένε ότι ήταν στην ίδια μεγάλη παρέα και άλλοι ότι οι παρέες ήταν δίπλα - δίπλα. Όπως και να χει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποια στιγμή άρχισαν να σπρώχνονται μεταξύ τους και σε λίγο έπεσαν μπουνιές.

Ο Pinto δεν ενεπλάκη στον καβγά, αντίθετα προσπάθησε να ηρεμήσει τους άλλους δυο, όπως έκαναν και άλλοι θαμώνες που γνώριζαν τις παρέες, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε.

Όσοι ήταν μπροστά και παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον καβγά, τους είδαν να βγαίνουν έξω από το μαγαζί, και το ξύλο να συνεχίζεται στην πλατεία Ελευθερίας. Λένε ότι αυτός που έφαγε τις περισσότερες ήταν ο Jokic Milos, ο οποίος όπως μας είπαν είχε αίματα στο πρόσωπο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση