Φθιώτιδα: Ξεψύχησε ο πολυτραυματίας από το τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 15:14 Φθιώτιδα: Ξεψύχησε ο πολυτραυματίας από το τροχαίο

Ο ένας οδηγός είχε άγιο και ο άλλος δυστυχώς δεν τα κατάφερε....

Το τροχαιο έγινε στις 8:30΄ χθες βράδυ στο 163χλμ της εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά τον Άγιο Κωνσταντίνο, κοντά στον Λογγό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 64χρονος οδηγός, που είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά και τελικά υπέκυψε, είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Ο 64χρονος οδηγούσε ένα τζιπ με τρέιλερ, το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα μικρό βαν στο οποίο επέβαιναν τρεις Βούλγαροι. Δυο άνδρες και μια γυναίκα.

Τα δυο αυτοκίνητα κινούταν προς την ίδια κατεύθυνση. Από τη σύγκρουση το Βουλγάρικο βανάκι βγήκε εκτός δρόμου σπάζοντας τις μπαριέρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 49χρονος Βούλγαρος οδηγός είχε πραγματικά άγιο, αφού η μπαριέρα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο, αλλά μπήκε κάτω απ΄το κάθισμα του οδηγού. Τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλο δυο επιβαίνοντες βγήκαν χωρίς να έχουν τραυματιστεί.

Δυστυχώς όμως δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός και ο 64χρονος, αφού το τζιπ με το τρέιλερ ανατράπηκε μέσα στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας ο άτυχος οδηγός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο ερευνά το Α΄ Τμήμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση