Τροχαίο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού νεαρού οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 07:20 Τροχαίο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού νεαρού οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Θα θρηνήσουμε θύματα λένε οι κάτοικοι στις Λιβανάτες για το συγκεκριμένο σημείο "καρμανιόλα".

Το αυτοκίνητο από την πλευρά του οδηγού διαλύθηκε. Κι όμως ο 23χρονος οδηγός βγήκε σχεδόν χωρίς γρατσουνιά. Όμως ο επόμενος, αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα, μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός.

Το τροχαίο έγινε χθες το μεσημέρι στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, όταν η οδηγός ενός Ι.Χ. παραβίασε το stop που υπάρχει στον παράδρομο πριν τη γέφυρα, που οδηγεί στην παραλία. Το λευκό βανάκι του νεαρού συγκρούστηκε αρχικά με το ΙΧ που παραβίασε το stop και στη συνέχεια με ένα φορτηγό, για να καταλήξει κάτω από τη γέφυρα στο σημείο όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες.

Κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί έτρεξαν αν βοηθησουν, αλλά δεν μπορούσαν αφού ο 23χρονος οδηγός είχε εγκλωβιστεί από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου που είχαν μετατραπεί άμορφες μάζες σιδερικών. Έτσι ζητήθηκε βοήθεια και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεαρού από τους πυροσβέστες.

Ο νεαρός οδηγός στάθηκε πραγματικά πολύ τυχερός αφού βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος και για προληπτικούς λόγους κυρίως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για σημείο καρμανιόλα και ζητούν να γίνει κάτι πριν είναι αργά.  Όταν μάλιστα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την εθνική τότε οι περισσότεροι οδηγοί αγνοούν το stop που υπάρχει στο σημείο. «Έχουν γίνει πολλά τροχαία. Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα...», έλεγαν στο LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση