Πυρκαγιά το βράδυ στη νότια Ευρυτανία - Καπνός χωρίς φωτιά αποδείχτηκε ο συναγερμός στα Άγραφα
Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας 17 Αυγούστου γύρω στις 21:30’ σε δασική έκταση κοντά στον Πρόδρομο Ευρυτανίας, σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα.
Για την αντιμετώπιση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν συνολικά 14 πυροσβέστες, μεταξύ των οποίων μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι για το συμβάν δεν αναρτήθηκε κάτι στην επίσημη ροή ειδήσεων στο «Χ» του Πυροσβεστικού Σώματος, αντίθετα με την αναγγελία Πυρκαγιάς (στις 15:22’) σε δασική έκταση στα Άγραφα.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Άγραφα Ευρυτανίας. Κινητοποιήθηκαν 26 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 4ης ΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα και 2 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 17, 2026
Σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα ήταν λανθασμένος συναγερμός, καθώς δε βρέθηκε εστία φωτιάς, ούτε από τα επίγεια αλλά ούτε και από τα εναέρια μέσα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Στο Αυτόφωρο οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου με πυροβολισμούς και επίθεση σε οικογένεια με μωρό
Τι υποστηρίζει το ζευγάρι για την άγρια επίθεση που δέχτηκε στην Αμφιθέα. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση…
Αυτή είναι η επισκεψιμότητα του LamiaReport για τον μήνα Σεπτέμβριο
Το Φθινόπωρο μπήκε ακόμη πιο δυναμικά για το LamiaReport - Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Ψηφιακός εκσυγχρονισμός Επιμελητηρίου Ευρυτανίας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
«Σταθερή και κοινή επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της Ευρυτανίας πιο σύγχρονες, γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες», δήλωσε ο περιφερειάρχης.
Δ’ ΕΣΣΟ 2026: Αυξημένος αριθμός στρατευσίμων θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο – Διέκοψαν αναβολές
Οι περισσότεροι από όσους διέκοψαν την αναβολή τους θα καταταγούν κανονικά με τη Δ' ΕΣΣΟ και οι υπόλοιποι με την επόμενη τον Φεβρουάριο του 2027