Λαμία: Τροχαίο στον παράδρομο - (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 11:40 Λαμία: Τροχαίο στον παράδρομο - (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμη τροχαίο στον αιματοβαμμένο παράδρομο της Ανθήλης, που και απόψε ήταν γεμάτος φορτηγά....

Το τροχαίο έγινε λίγα λεπτά μετά τις 8:00΄ χθες βράδυ στον παράδρομο της εθνικής οδού στη γέφυρα της "ΤΕΡΝΑ", στο ύψος της Ανθήλης.

Τρεις γυναίκες από την Ανθήλη επέστρεφαν από το απογευματινό μπάνιο. Η οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και έφερε μια τούμπα.

Εκείνη την ώρα το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή, που μόλις είχε σταματήσει, ενώ κάποιοι είπαν ότι η οδηγός έχασε τον έλεγχο στην προσπάθειά της να αποφύγει νταλίκα την ώρα που ερχόταν από την γέφυρα της "ΤΕΡΝΑ" και έβγαινε στον παράδρομο χωρίς να σταματήσει.

Από την εκτροπή τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, οι δυο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και οι οποίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Κάτοικοι της περιοχής και διερχόμενοι οδηγοί κανουν λόγο για μεγάλη κίνηση από φορτηγά στον παράδρομο. Μάλιστα μερικοί οδηγοί, κυρίως ξένοι, που δεν γνωρίζουν καλά το δρόμο, κινούνται με μεγάλες ταχύτητες νομίζοντας ότι είναι στην εθνική οδό.

«Δεν σέβονται καθόλου τα ΙΧ και τα δίκυκλα. Ο παράδρομος αυτός δεν είναι για τέτοια βαριά οχήματα και φυσικά δεν είναι για τις ταχύτητες που αναπτύσσουν κάποιοι επαγγελματίες οδηγοί, που τελικά μόνο επαγγελματίες δεν είναι. Απόψε μέσα στην ατυχία τους ήταν τυχερές οι κοπέλες, άλλη φορά όμως μπορεί να θρηνήσουμε θύματα...», έλεγε ένας από τους διερχόμενους οδηγούς στο LamiaReport.

Η τροχαία Λαμίας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση