Θρίλερ τη νύχτα στην εθνική οδό με εγκλωβισμένους οδηγούς - Έκλεισε πάλι η εθνική με 5-10 πόντους χιόνι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 09:50 Θρίλερ τη νύχτα στην εθνική οδό με εγκλωβισμένους οδηγούς - Έκλεισε πάλι η εθνική με 5-10 πόντους χιόνι (φώτο αρχείου)

Χιονόπτωση αυτήν την ώρα από τον Άγιο Κωνσταντίνο και κάτω - Διπλωμένες νταλίκες δυσκολεύουν την κυκλοφορία.

Χιόνιζε όλη νύχτα στην εθνική οδό από το Μαρτίνο και μέχρι και την Υλίκη, με αποτέλεσμα να διπλώσουν βαριά οχήματα και για μια ακόμη φορά να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οδηγοί και επιβάτες στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα ξεκίνησε στις 10:00΄ το βράδυ όταν δίπλωσε η πρώτη νταλίκα κοντά στη διασταύρωση για το Ακραίφνιο, ενώ αργότερα εκεί κοντά στο 105χλμ δίπλωσε και λεωφορείο.

Προβλήματα επίσης με νταλίκες που δίπλωσαν είχαμε στις 2:00΄ τη νύχτα στο Κάστρο και στο λίγο αργότερα στο Μαρτίνο. Αυτή την ώρα υπάρχει διπλωμένο επικαθήμενο στο 121 χλμ, στο ρευμα προς Θεσσαλονίκη.

Οδηγοί και επιβάτες καταγγέλλουν ότι έμειναν για πολλές ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα τους, με θερμοκρασίες υπο το μηδέν, χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση.

Από τις 6:00΄ περίπου το πρωί η κυκλοφορία ξεκίνησε και πάλι προς Αθήνα, ωστόσο γίνεται με βραδυπορία και κατά διαστήματα υπάρχουν ανασχέσεις για να μπορέσουν να καθαρίσουν τα μηχανήματα το οδόστρωμα ή για να τραβήξουν κάποιο από τα βαριά οχήματα που έχει διπλώσει.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται και τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα τις επόμενες ώρες, γι΄ αυτό όσοι πρόκειται να ταξιδέψετε καλό θα είναι πρώτα να ενημερώνεστε για την κατάσταση που επικρατεί στην εθνική οδό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση