Η Θώμη πάλεψε με τον δολοφόνο - Την έσφαξε με πάνω από 15 μαχαιριές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 17:00 Η Θώμη πάλεψε με τον δολοφόνο - Την έσφαξε με πάνω από 15 μαχαιριές

Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.

Την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι και πλήθος κόσμου έλεγαν το τελευταίο αντίο στη Θώμη Κουμπούρα, ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της ανέβαινε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη (διαβάστε εδώ όλα όσα ανέβασε στο Facebook).

Ο αδερφός της 45χρονης Θώμη, Κώστας μίλησε στο protothema.gr για τον 39χρονο που ανακρίνεται από τους αστυνομικούς για το φόνο της αδερφής του. 

«Η αδερφή μου αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούσε αδερφό της και εμείς πολύ καλό μας φίλο. Η Θώμη συμμετείχε στον φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και εκεί γνωρίστηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τον αγαπήσαμε και εμείς. Μάλιστα η Θώμη είχε ανοίξει γραφείο εδώ στη Λαμία σε συνεργασία με το φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» γιατί ήταν δραστήρια γυναίκα και πίστευε ότι θα βοηθούσε κόσμο. Τώρα πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα να τον συναντήσω από κοντά, να τον κοιτάξω στα μάτια και να καταλάβω αν όντως είναι αυτός που σκότωσε την αδερφή μου και να του ζητήσω το λόγο».

Η Θώμη πάλεψε με τον δολοφόνο

Το πόρισμα του ιατροδικαστή άλλωστε σοκάρει... Η νεκροψία-νεκροτομή στην Θώμη Κούμπουρα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος ανακάλυψε στο σώμα του άτυχο θύματος περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα, όπως και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Από αυτές, οι 3-4 ήταν θανατηφόρα πλήγματα στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ένα από τα χτυπήματα έπληξε το περικάρδιο του θύματος.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο που είχε δεχτεί από χαστούκια και γροθιές και όλα δείχνουν πως προηγήθηκε έντονη πάλη και πως το θύμα πάλεψε για να σωθεί, δίχως να τα καταφέρει. Αντιθέτως η μανία και η οργή του δράστη είναι έκδηλη σε βάρος του θύματος σε κάθε πλήγμα που κατάφερε εναντίον της.

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ιατροδικαστής.

Ο βασικός 39χρονος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Η ανάρτηση του Αρτέμη Σώρρα για τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ο Αρτέμης Σώρας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την υπόθεση και την εμπλοκή του βασικού υπούπτου. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

"Ο ... μάλλον διώκεται από τις αρχές για τη δολοφονία της Θωμαής από τη Λαμία διότι τη μέρα της δολοφονίας της ήταν μαζί της και μάλιστα ενώ η αστυνομία δηλώνει το θάνατό της 1.30-2.30, ο... από το κινητό τηλέφωνο της δολοφονημένης παίρνει τρεις ίσως και παραπάνω φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας...  Δε θα ήταν τόσο ανόητος να την δολοφονήσει και μετά να παίρνει τήλεφωνο από το κινητό της δολοφονημένης τους φίλους του. Άλλοι την δολοφόνησαν αφού μάλλον έφυγε ο... Ό,τι γράφει από το κεφάλι του τα βγάζει φοβισμένος όπως είναι. Οι δικοί του άνθρωποι καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την πραγματική ώρα δολοφονίας που θα βγάλει ο ιατροδικαστής στην Αθήνα. Σίγουρα χρειάζονται έναν καλό δικηγόρο και φυσικά ο... να παραδοθεί στις αρχές για να αρχίσει να φαίνεται η αλήθεια. Γι΄αυτό δεν πρέπει να γράψεις ψεύδη και γελοιότητες... Ακόμη και τον εαυτό σου κοροϊδεύεις τέτοιες ώρες"...

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση