Λαμία: Μαϊμού υπάλληλος της ΔΕΗ ξαφρίζει ηλικιωμένες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 09:05 Λαμία: Μαϊμού υπάλληλος της ΔΕΗ ξαφρίζει ηλικιωμένες

Ο απατεώνας "χτυπά" μέσα στη Λαμία και τα περίχωρα - Ενημερώστε τους ηλικιωμένους συγγενείς σας.

Χθες σας ενημερώσαμε για τους θρασύτατους απατεώνες που τηλεφωνούν στα σπίτια και τρομοκρατούν τον κόσμο, λέγοντας ότι το παιδί τους προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και ότι θα πρέπει αν πληρώσουν κάποιες χιλιάδες ευρώ για να μην μπλέξει άσχημα και πάει φυλακή (διαβάστε σχετικά).

Δυστυχώς όμως οι απατεώνες δεν έχουν τέλος και σκαρφίζονται διάφορα για να πάρουν χρήματα, έχοντας στο στόχαστρο κυρίως ηλικιωμένα άτομα που είναι πιο ευάλωτα και πιο ευκολόπιστα.

Δείτε τι μας έγραψε αναγνώστης του LamiaReport για τον απατεώνα που εμφανίζεται ως υπάλληλος της ΔΕΗ και ξαφρίζει ηλικιωμένες γυναίκες:

«Στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, κυκλοφορεί ένας τύπος γύρω στο 1.70μ, καστανός, μετρίου βάρους, σχετικά κοντά μαλλιά, συμπαθής στη φάτσα συνήθως ντυμένος στα πράσινα όπως οι υπάλληλοι της ΔΕΗ και προσπαθεί να μπει στο σπίτι σας με διάφορες δικαιολογίες, όπως: "Ότι θέλει να ελέγξει το θερμοσίφωνο", "να σας προσφέρει φθηνότερο ρεύμα, κλπ".

Για το θεό μην τον αφήσετε. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Από συγγενή μου μεγάλης ηλικίας σε χωριό έξω από τη Λαμία, αφαίρεσε 8500 ευρώ, οικονομίες μιας ζωής. Σε άλλη περίπτωση, μέσα στη Λαμία, από ηλικιωμένη κυρία επίσης χρηματικό ποσό.

Η ΔΕΗ δεν έρχεται ποτέ στο σπίτι σας και αν έρθει ΠΟΤΕ δεν προχωρεί πέρα από τον μετρητή ΓΙΑΤΊ ΣΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΈΣΤΕ ΤΟ 100 ΑΜΕΣΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ. Βοηθήστε να βρεθεί και να πάει εκεί που ανήκει...»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση