Λαμία: "Βούτηξε" στο κενό από το Αστυνομικό Μέγαρο - Είχε συλληφθεί για το κύκλωμα ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 10:01 Λαμία: "Βούτηξε" στο κενό από το Αστυνομικό Μέγαρο - Είχε συλληφθεί για το κύκλωμα ναρκωτικών

Λαμιώτης 58 ετών έπεσε από τον 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας.

Ο 58χρονος είχε συλληφθεί χθες το πρωί από την Ασφάλεια, σε μεγάλη επιχείρηση που έγινε στην πόλη της Λαμίας για την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 16 άτομα, ενώ έγιναν και πολλές άλλες προσαγωγές.

Ο 58χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι από τα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος, χθες το μεσημέρι κάτω από άγνωστες μεχρι στιγμής συνθήκες, πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του αστυνομικού μεγάρου όπου κρατείτο μαζί με άλλα μέλη του κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο Λαμίας όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση.

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια γνωστών Λαμιωτών για νακρωτικά...

Ηρωίνη, κόκα, χασίς, όπλα και χρήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς που έκαναν "ντου" σε διάφορα σπίτια των μελών του κυκλώματος στη Λαμία, που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.

Η Ασφάλεια Λαμίας με μια μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση χθες το πρωί έκανε έφοδο στα σπίτια των μελών του κυκλώματος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 16 συλλήψεις.

Οι πληροφορίες λένε ότι κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών (χασίς, ηρωίνη και κόκα), ενώ βρέθηκαν όπλα και αρκετά χρήματα.

Κάποιοι από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι και τα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση