Τι έκρυβαν οι κυψέλες;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 12:24 Τι έκρυβαν οι κυψέλες; (φώτο αρχείου)

Πατέρας και γιος είχαν τα μελίσσια για "βιτρίνα", αφού σε κάποια από αυτά έκρυβαν τα ναρκωτικά - Τους ξεσκέπασαν όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών - Κατασχέθηκαν περίπου 5 κιλά χασίς και έγιναν 3 συλλήψεις.

Η  αστυνομικοί είχαν τις πληροφορίες για τον κύκλωμα από τον Ασπρόπυργο που "σπρώχνει" ναρκωτικά στην περιοχή της Βοιωτίας και όχι μόνο. Την Τετάρτη οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας έκαναν συντονισμένη επιχείρηση σε ένα πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, όπου ένας 38χρονος και ένας 47χρονος, είχαν δώσει ραντεβού για να κάνουν αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια της Θήβας. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 38χρονου στον Απρόπυργο Αττικής βρέθηκαν επίσης μικροποσότητες χασίς, όμως η έρευνα δεν σταμάτησε εκεί.

Σε αγρόκτημα κοντά στο σπίτι ο 38χρονος μαζί με τον 75χρονο πατέρα του είχαν κάποια μελίσσια, τα οποία οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκαν.

Κάποια από αυτά είχαν κανονικά μέσα μελίσσια, κάποιες από τις κυψέλες όμως ήταν μαϊμού, αφού μέσα οι αστυνομικοί βρήκαν 125 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 4 κιλών και 538 γραμμαρίων. Μάλιστα οι  συσκευασίες, ήταν ισοβαρείς και έτοιμες προς πώληση.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, (300) νάιλον συσκευασίες κενές περιεχομένου και το αυτοκίνητο του 38χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση