Λαμιώτισσα γιατρός σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 13:52 Λαμιώτισσα γιατρός σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από τον ξαφνικό χαμό της γιατρού από τη Λαμία, που σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Βουλγαρία - Σοβαρά τραυματισμένη η 8χρονη κόρη της και πιο ελαφρά ο σύζυγός της, επίσης γιατρός.

Η άτυχη 49χρονη γιατρός είχε ταξιδέψει στη Βουλγαρία μαζί με τον σύζυγό της και τη μικρή της κόρη για να δουν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, που σπουδάζουν εκεί.

Η Λαμιώτισσα γιατρός που έχασε τη ζωή της ήταν ενδοκρινολόγος και δραστηριοποιούταν επαγγελματικά χρόνια τώρα στην πόλη της Άρτας, από όπου ήταν και ο σύζυγός της και ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Άρτας.

Όλοι κάνουν λόγο για μια εξαίρετη επιστήμονα και πολύ καλή μητέρα.

Δείτε τι έγραψε για το τροχαίο το epiruspost, καθώς επίσης και φωτογραφίες που ανέβηκαν σε Βουλγαρικές ιστοσελίδες:

«Σοκ έχει προκαλέσει στην Άρτα, η είδηση για τον τραγικό θάνατο που βρήκε στην Βουλγαρία, γνωστή γιατρός της πόλης. Η γυναίκα έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, που έγινε στην έξοδο της πόλης Μπλαγκόεβγκραντ.

Η ίδια με τον σύζυγό της και το μικρότερο παιδί τους, ηλικίας περίπου οκτώ ετών, έκαναν το ταξίδι προκειμένου να δουν τα άλλα τους παιδία που σπουδάζει στην Βουλγαρία.

Όπως μεταδίδουν βουλγαρικές ιστοσελίδες το αυτοκίνητο μάρκας ΒΜW με ελληνικές πινακίδες βγήκε από τον δρόμο πιθανότατα λόγω μεγάλης ταχύτητας και ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε ένα μικρό κράσπεδο μετά από περιδίνηση.

Από το αυτοκίνητο που κυριολεκτικά διαλύθηκε ανασύρθηκε νεκρή μια Ελληνίδα ενώ το 8χρόνο παιδί της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπλαγκόεβγκραντ.

Ο πατέρας και σύζυγος της οικογένειας που οδηγούσε το αυτοκίνητο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η νεκρή ήταν ενδοκρινολόγος, γνωστή και αγαπητή στην Άρτα και η είδηση για τον θάνατό της έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση