Καμένα Βούρλα: Τροχαίο με μηχανή - Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 11:10 Καμένα Βούρλα:  Τροχαίο με μηχανή - Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός (φώτο αρχείου)

Σοβαρά τραυματισμένος ο 50χρονος οδηγός της μηχανής, πατέρας δυο παιδιών - Τραυματίστηκε και ο συνεπιβάτης - Δεν φορούσαν κράνος.

Το τροχαίο έγινε στις 5:30'  το απόγευμα στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων, στο ύψος του s/m 'Γαλαξία", που βρίσκεται κοντά στην δυτική έξοδο των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού, ο οποίος είναι επαγγελματίας από τα Καμένα Βούρλα, ερχόταν από Άγιο Κωνσταντίνο προς Καμένα έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Μπαίνοντας στα Καμένα Βούρλα, κοντά στον 'Γαλαξία" ο έλεγχος της μηχανής χάθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει με ταχύτητα πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά ο 50χρονος οδηγός, καθώς επίσης και ο συνεπιβάτης του, Αλβανικής υπηκοότητας, που φέρεται να εργαζόταν στο κατάστημα του 50χρονου.

Οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, δυστυχώς, ότι δεν φορούσαν κράνος.

Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου επαγγελματία, ο οποίος διασωληνώθηκε, κρίνεται πολύ σοβαρή και όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 10:00' το βράδυ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σοβαρά τραυματισμένος είναι επίσης και ο συνεπιβάτης της μηχανής, ωστόσο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση