Ζωγράφου: Τρομακτικά βίντεο από τα επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη – Ουρλιαχτά, φωτιά και κυνηγητό
Σοκ προκαλούν τα πλάνα από το Μαθηματικό, φοιτητές έτρεχαν και ούρλιαζαν έντρομοι, έκανε έφοδο η ΕΛΑΣ ενώ φαίνεται η στιγμή που έχει πάρει φωτιά το μπουφάν ενός νεαρού
Ένα απίστευτο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση (ΕΑΑΚ), από τα επεισόδια που ξέσπασαν το πρωί της Τετάρτης (04.11.2026) στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, όπου ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ και τσεκούρι σε φοιτητές.
Τα επεισόδια, όπως σημειώνει το newsit.gr, σημειώθηκαν στο κτίριο του Μαθηματικού της Πανεπιστημιούπολης μεταξύ μελών διαφορετικών παρατάξεων. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως τουλάχιστον 50 άτομα, φορώντας κράνη, εισέβαλαν σε αμφιθέατρο όπου γίνονταν συνέλευση, πραγματοποιώντας επίθεση με στειλιάρια και μολότοφ.
Ο απολογισμός της επίθεσης και των βίαιων επεισοδίων ήταν τρεις τραυματίες, και οι τρεις νεαροί φοιτητές. Οι 2 με εγκαύματα από τις μολότοφ ενώ ο ένας από το τσεκούρι στο πόδι.
Τα αίτια της άγριας συμπλοκής διερευνώνται, ενώ αστυνομικοί πήραν καταθέσεις με σκοπό να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση.
Στο σημείο έσπευσαν χτες το πρωί ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με σκοπό να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η ανάρτηση της ΕΑΑΚ
Ομάδα 50 ατόμων, που αυτοπροσδιορίστηκαν ως “αναρχικοί “, επιτέθηκαν στο Μαθηματικό με εξοπλισμό που περιλάμβανε ακόμα και τσεκούρι, και δεν δίστασαν να ρίξουν μολότοφ στον κεντρικό διάδρομο της Φυσικομαθηματικής Σχολής εν ώρα μαθημάτων.
Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 3 φοιτητών οι οποίοι νοσηλεύτηκαν με τραύματα από τσεκούρι και εγκαύματα. Οι συνάδελφοι αγωνιστές είναι καλά στην υγεία τους και επιβεβαιώνουν πως οι φοιτητές δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις.
Δεκάδες Φοιτητικοί Σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα καταγγέλλουν την παρακρατική αυτή επίθεση και ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν να εξελιχθούν οι κρατικοί σχεδιασμοί που στοχεύουν στον περιορισμό των εορτασμών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Τέτοιες επιθέσεις στρέφονται εναντίον του οργανωμένου φοιτητικού κινήματος και συμβάλλουν σε αυτούς τους κρατικούς σχεδιασμούς, προσφέροντας τα προσχήματα για το κατασκευασμένο κυβερνητικό αφήγημα περί “ανομίας στα πανεπιστήμια”.
Το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται και θα σταθεί συσπειρωμένο απέναντι σε κρατικούς και παρακρατικούς σχεδιασμούς».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πάτρα: Νεκρός 64χρονος κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
Το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα θανάτων που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα
Περιστέρι: Με ατροπίνη, σκοπολαμίνη και καφεΐνη δηλητηρίαζε τον γιατρό η πρώην σύζυγός του – Ντοκουμέντα από τις έρευνες στο σπίτι του
Το Mega παρουσίασε εικόνες ντοκουέντο μέσα από το σπίτι του στρατιωτικού γιατρού τη στιγμή που αστυνομικοί εντοπίζουν τα νοθευμένα προϊόντα
Μητσοτάκης: Έχουμε μία αντιπολίτευση που αρνείται ακόμη και ρυθμίσεις προστασίας των δανειοληπτών - Οι εξαγγελίες στην ΚΕΔΕ για τους δήμους
«Ο ορίζοντας για την Ελλάδα είναι καθαρός - Αρκεί να μείνει μακριά από περιπέτειες ή πειραματισμούς, που θα την γύριζαν στην καθήλωση» - Ανακοίνωση ένα πακέτο 6+2 πρωτοβουλιών για να αντιμετωπίσουν οι δήμοι το αυξημένο ενεργειακό κόστος
ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη μπλόκαρε λογαριασμό μητέρας που μάζευε χρήματα για το άρρωστο παιδί της – «Θα τα μαζέψουμε εμείς»
Η συγκλονιστική ιστορία της μικρής Μαριτίνας που δίνει μάχη στο τελευταίο στάδιο καρκίνου - Πώς η κατηγορούμενη προσέγγισε την οικογένεια και τους εκμεταλλεύτηκε στέλνοντας ψεύτικα εξώδικα