Δ. Στυλίδας: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 23:27 Δ. Στυλίδας: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συγκεντρώνουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και για να αιτούνται τη χρήση μουσικής και μουσικών οργάνων, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Στυλίδας.

Επειδή διαπιστώθηκε ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τις υποχρεώσεις τους βάσει των νόμων και των υπουργικών αποφάσεων ο Δήμος Στυλίδας ενημερώνει σχετικά για τα δικαιολογητικά χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων και για τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσει ένα ιδιοκτήτης για την γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος με υγειονομικό ενδιαφέρον.

Αρμόδιος υπάλληλος για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά είναι ο Πανάγος Αθανάσιος, Τηλ.: (22383)50112, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση