«Έμφραγμα» στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Λαμίας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 17:03 «Έμφραγμα» στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Λαμίας!

Χωρίς αναισθησιολόγο το τμήμα περιμένοντας τις προσλήψεις.

Για μία ακόμη φορά το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Στερεάς Ελλάδας, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, υπολειτουργεί κάτω από τα καθημερινά του προβλήματα.

Ήδη από το Σαββατοκύριακο και μετά την ενίσχυση από συναδέλφους της Λάρισας (Διαβάστε σχετικά για τις δανεικές εφημερίες), το Νοσοκομείο Λαμίας είναι και πάλι χωρίς αναισθησιολόγο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προγραμματιστούν χειρουργεία.

Η ευθύνη της διοίκησης και ειδικά του Διοικητή είναι τεράστια, καθώς συντηρούνται οι έριδες τη στιγμή που και οι αριθμοί δε βγαίνουν. Ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την πρόσληψη δύο μόνιμων αναισθησιολόγων, ενώ ως ύστατη λύση προκρίθηκε και η λύση του μπλοκάκι, το οποίο θυμίζουμε ότι στην περίπτωση των παιδιάτρων δεν είχε αποτέλεσμα. Το κενό που έχει δημιουργηθεί από την απομάκρυνση του Επικουρικού, είναι 11 εφημερίες που θα πρέπει να καλυφθούν με μετακινήσεις από άλλα νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ.

Δε χρειάζεται να γραφτούν πολλά για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του προβλήματος, από τη στιγμή που δεν μπορούν να γίνουν βασικά χειρουργεία.

Σημειώνουμε δυστυχώς ότι σειρά στο αδιέξοδο παίρνει από 10 Νοεμβρίου το Ογκολογικό με την τελευταία εφημερία του Ντ. Μάουρι που έχει ήδη μετακομίσει στα Ιωάννινα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση