Τι γίνεται με τα μηχανήματα που έκλεψε η Κολομβιανή σπείρα από το ΓΝ Λαμίας;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 12:42 Τι γίνεται με τα μηχανήματα που έκλεψε η Κολομβιανή σπείρα από το ΓΝ Λαμίας;

Με δανεικές εφημερίες εξακολουθεί να καλύπτεται το Αναισθησιολογικό Τμήμα…

Με ρυθμούς… δημοσίου προχωρά η αντικατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, των ακριβών μηχανημάτων που εκλάπησαν από την κολομβιανή σπείρα στα τέλη του περασμένου Μαΐου.

Αν και τα μηχανήματα έκαναν φτερά 21 προς 22 Μαΐου, η σύλληψη των κλεφτών λίγες ημέρες αργότερα και η έγκριση αναγκαιότητας - σκοπιμότητας για την αντικατάσταση του εξοπλισμού από το ΔΣ του Νοσοκομείου στις 13 Σεπτεμβρίου, χρειαζόταν και η έγκριση σκοπιμότητας από την 5η ΥΠΕ.

Το τελευταίο έγγραφο υπεγράφη 23 Οκτωβρίου από την υποδιοικήτρια Παρασκευή Ζαζά, καθώς η έγκριση προμήθειας από το Νοσοκομείο Λαμίας και του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του ΓΝ Λαμίας έφυγαν για την ΥΠΕ στις 20 Οκτωβρίου.

Τα μηχανήματα που θα προμηθευτεί το Νοσοκομείο Λαμίας είναι:

1. Βίντεο-Γαστροσκόπιο High Definition EG-530WR ( τεμ.1)

2. Βίντεο-Κολονοσκόπιο High Definition EC-530FL ( τεμ.1)

3. Βίντεο-Κολονοσκόπιο High Definition ColoAssit EC-530WL3 ( τεμ.1)

4. Επεμβατικό εύκαμπτο Βίντεο -Βρογχοσκόπιο Μοντέλο BF-1T180 EXERA ΙΙ SERIES ( τεμ.1)

Με τους ίδιους ρυθμούς δυστυχώς προχωράνε και οι προσλήψεις σε ειδικότητες που «πονάει» το Νοσοκομείο. Κι αν αυτή τη στιγμή αυτό που «φωνάζει» είναι το Ογκολογικό, δε θα πρέπει να ξεχνάμε τα κενά σε Αναισθησιολόγους. Τρεις εφημερίες μέχρι τα τέλη του μήνα (24, 25 και 27 Οκτωβρίου) θα καλυφθούν από γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, ενώ ανάλογη ενίσχυση γίνεται κατά καιρούς σε άλλες ειδικότητες κυρίως Γενικής Ιατρικής για τα Επείγοντα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση