Λαμία: Είχε "νταλκά" και αναστάτωσε την πόλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 09:02 Λαμία: Είχε "νταλκά" και αναστάτωσε την πόλη

Οδηγούσε μεθυσμένος με τη μουσική στη διαπασών - Παραλίγο να χτυπήσει μια γυναίκα στον περιφερειακό του κάστρου.

«Σκυλάδικα» στη διαπασών, επικίνδυνη οδήγηση και οι σειρήνες από τις Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. να ουρλιάζουν, συνέθεσαν μία όχι και τόσο ευχάριστη εικόνα λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Δευτέρας (30/7) στον Περιφερειακό του Κάστρου Λαμίας.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένα σκουρόχρωμο ΙΧ ξεκίνησε τη βόλτα του για το Κάστρο. Στο ύψος που βρίσκεται το ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων δοκίμασε για πρώτη φορά την ένταση των ηχείων του, προδιαγράφοντας τι θα ακολουθούσε. Λίγα λεπτά αργότερα ο οδηγός που φαίνεται ότι είχε «νταλκά» και ήταν υπό την επήρεια μέθης, πάρκαρε στο σημείο που φαίνεται η Λαμία στην είσοδο της «Αρχοντικής».

Εκεί αποφάσισε να βάλει την ένταση στη διαπασών προκαλώντας την ενόχληση όσων είχαν γεμίσει τον περιφερειακό του Κάστρου για να απολαύσουν το κόκκινο φεγγάρι που εμφανιζόταν πάνω από τον Μαλιακό. Γύρω στις 22:50', όταν ο «νταλκαδιασμένος» οδηγός δοκίμασε να ξεκινήσει πήγε να παρασύρει μία κοπέλα η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία.

Δύο πληρώματα ΔΙ.ΑΣ. που βρισκόντουσαν στο κέντρο της Λαμίας, στην κυριολεξία σε τρία λεπτά με τη χρήση σειρήνων, έφθασαν στο σημείο.

Ακολούθησε ένα ακόμα πλήρωμα της Άμεσης Δράσης με περιπολικό για την εξέταση και την προσαγωγή του οδηγού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση