Θρίλερ με Λαμιώτη που βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι και χαροπαλεύει

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 08:56 Θρίλερ με Λαμιώτη που βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι και χαροπαλεύει

Ο 49χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα πεσμένος στο δρόμο, από διερχόμενο οδηγό, με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται σε παρά πολύ κρίσιμη κατάσταση ένας 49χρονος Λαμιώτης ο οποίος βρέθηκε λίγο πριν τις 5:00' τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό πεσμένος στο δρόμο κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 49χρονος Λαμιώτης είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο. Μετά από πολύωρη επέμβαση μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς σύμφωνα με το συγγενικό περιβάλλον του 49χρονου η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και ο άνθρωπός τους θεωρείται κλινικά νεκρός.

Ατύχημα ή ληστεία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πρώτη έρευνα που έκανε η αστυνομία αρχικά αποκλείστηκε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και το χτύπημα στο κεφάλι αποδίδεται σε πτώση του 49χρονου ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι συγγενείς όμως υποστηρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να προκληθεί ένα τόσο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από μια απλή πτώση, ενώ υπάρχουν και κάποια στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν, όπως γιατί δεν βρέθηκαν επάνω του χρήματα, καθώς επίσης και πότε σηκώθηκαν τα χρήματα που είχε στη τράπεζα.

Το τραγικό συμβάν έχει σοκάρει τόσο τους δικούς του ανθρώπους, όσο και τους φίλους και συναδέλφους του 49χρονου ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος σε υπηρεσία της Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση