• Εκτύπωση

ΕΒΕ: Μαθητικός διαγωνισμός για την Επιχειρηματικότητα



Τώρα έχεις την ευκαιρία να "δημιουργήσεις" την επιχείρηση που ονειρεύεσαι και να κερδίσεις και τα πρώτα χρήματα για την ίδρυσή της...όποτε κι΄αν γίνει !!!!


Μια πολύ αξιόλογη και καινοτόμα πρωτοβουλία πήρε το Επιμελητηρίου Φθιώτιδας διοργανώνοντας Μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο: «Σχέδιο Ίδρυσης, Οργάνωσης και Λειτουργίας μίας Νέας Επιχείρησης».

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας γίνεται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και διεξάγεται στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών των Λυκείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας, για την έννοια και την αξία της Επιχειρηματικότητας.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των υποβαλλόμενων εργασιών στα πλαίσια του μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο: «Σχέδιο Ίδρυσης, Οργάνωσης και Λειτουργίας μίας Νέας Επιχείρησης» είναι τα εξής:
  1. Συγκρότηση Θέματος
  2. Πρωτότυπη Ιδέα Θέματος
  3. Εφαρμόσιμη Ιδέα –Πρακτική Εφαρμογή
  4. Συμβολή στη Πραγματική Ανάπτυξη της Φθιώτιδας
Οι εργασίες αξιολογούνται από εκπρόσωπους του Οικονομικό Επιμελητήριο – Παρ. Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Οικονομολόγων Καθηγητών Φθιώτιδας. Την Επιτροπή αξιολόγησης πλαισιώνουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Σε ειδική εκδήλωση, οι 3 διακριθείσες ομάδες των μαθητών που θα προκριθούν, θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα εκ μέρους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, συνολικής αξίας 4.500 ευρώ. (1ο βραβείο 2000 ευρώ, 2ο βραβείο 1500 ευρώ, 3ο βραβείο 1000 ευρώ)

Οι εργασίες θα υποβληθούν μέσω των Λυκείων των ενδιαφερομένων, έως την 28η Φεβρουαρίου 2012.

Λεπτομέρειες για την σύνταξη της εργασίας και τα κριτήρια αξιολόγησης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στα Λύκεια του Νομού και στο portal του Επιμελητηρίου στο Link:

http://admin.fthiotidoscc.gr/images/EBE_DIAGONISMOS_A5_F25661.pdf



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB