• Εκτύπωση

Ένας Εισαγγελέας ρε παιδιά...



- Αίνιγμα 1ο: Πως γίνεται το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας να έχει εγγεγραμμένα περισσότερα από 11.000 μέλη και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας να είναι 3 και ο κούκος;
- Αίνιγμα 2ο: Πως γίνεται το ΠΑΣΟΚ να καταποντίζεται στις δημοσκοπήσεις και η ΠΑΣΚΕ στο Ε.Κ Φθιώτιδας να σαρώνει τα πάντα;
- Αίνιγμα 3ο: Πως γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω και κανείς να μην λογοδοτεί στην δικαιοσύνη;


Την ίδια ώρα που το πόρισμα καταπέλτης του ΣΔΟΕ, για τα σεμινάρια "μαϊμού" με τα εικονικά τιμολόγια, στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, έχει πάρει το δρόμο για το γραφείο του Εισαγγελέα, νέες καταγγελίες για στημένες εκλογές και συνέδρους "μαϊμού" έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε βάρος των διοικούντων του Ε.Κ.

Το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο (24-25/11) στη Λαμία.

Η ΠΑΣΚΕ κέρδισε τις 8 από τις 13 έδρες, η ΔΑΚΕ πήρε 3 έδρες και η ΔΑΣ 2 έδρες.

Στην εκλογή των αντιπροσώπων για τη ΓΕΣΕΕ η ΠΑΣΚΕ κυριολεκτικά σάρωσε, αφού κατάφερε να εκλέξει 4 στους 4 (!)

Τι λένε οι καταγγελίες

Όπως καταγγέλθηκε μέσα στο Συνέδριο από εκπροσώπους άλλων παρατάξεων στο Συνέδριο έλαβαν μέρος και ψήφισαν Σύνεδροι "μαϊμού", οι οποίοι προέκυψαν από Σωματεία "φαντάσματα", αλλοιώνοντας φυσικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες οι Σύνεδροι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με πραγματικούς εργαζόμενους και Σωματεία επιχειρήσεων ή φορέων, αλλά είναι μέλη πρώην κομματικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, φίλοι και συγγενείς των διοικούντων, που με διάφορες αλχημείες και πλαστογραφίες, κατάφεραν να εξαπατήσουν το Σώμα των Συνέδρων και να ελέγξουν τις εκλογές.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι, όπως έλεγε ένας από τους Συνέδρους, όσοι "μαγείρεψαν" όλη αυτή τη κατάσταση, εξαπάτησαν και πήραν στο λαιμό τους και δικαστικούς λειτουργούς, που "καλή τη πίστει" έχουν βάλει την υπογραφή τους στις εκλογές αυτών των ανύπαρκτων σωματείων.

Εκτός των παραπάνω, ο αριθμός των μελών ενός δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου, όπως είναι το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, σχετίζεται άμεσα με την ετήσια επιδότηση που λαμβάνει το Ε.Κ., από την Εργατική Εστία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση δημοσίου χρήματος.

Τέλος οι καταγγέλλοντες υποστηρίζουν ότι οι διοικούντες ενώ είχαν περιθώριο μέχρι τον Ιανουάριο να κάνουν το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο, βιάστηκαν να το κάνουν τώρα, πριν βγει το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τα σεμινάρια.

Μετά λοιπόν τα όσα καταγγέλθηκαν και τα όσα πολύ χειρότερα ακούγονται στις "νεραντζιές", επιβάλλεται η παρέμβαση της δικαιοσύνης για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, έτσι ώστε να μην σπιλώνονται πρόσωπα υπολήψεις και θεσμοί, εάν οι καταγγελίες δεν έχουν βάση και πρόκειται για άσφαιρες αντιπολιτευτικές κορώνες, εκπροσώπων άλλων παρατάξεων.

Υ.Γ. Τα έγγραφα, οι καταστάσεις και τα στοιχεία, που εστάλησαν στο LamiaReport και αφορούν στα παραπάνω, θα διαβιβαστούν στον Εισαγγελέα, όπως γίνεται με κάθε καταγγελία που έρχεται σε γνώση μας.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB