Πασχαλινή επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων στο Νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 09:15 Πασχαλινή επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων στο Νοσοκομείο

Ευχές σε προσωπικό και ασθενείς για τις Άγιες Ημέρες…

Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφτηκε ανήμερα του Πάσχα ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, θέλοντας να περάσει λίγες στιγμές με το προσωπικό και να δώσει επίσης τις ευχές του σε ασθενείς και επισκέπτες που αυτές τις Άγιες Ημέρες ταλαιπωρήθηκαν από θέματα υγείας.

Μαζί του ήταν και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και Καρδιολόγος Στέργιος Θεοδώρου που αυτή την ημέρα είχε βάρδια στην Κλινική.

«Επισκέφθηκα ανήμερα του Πάσχα το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για να ευχηθώ στο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του ιδρύματος χρόνια πολλά αλλά και να τους ευχαριστήσω για το κρίσιμο ιατρικό έργο που επιτελούν με τους ασθενείς και στους οποίους εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.

Είχα την ευκαιρία να περιηγηθώ και να ενημερωθώ και από τον συνεργάτη μου, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Τμήματος Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Λαμιέων και ειδικό καρδιολόγο Στέργιο Θεοδώρου που βρισκόταν σε βάρδια στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις σημαντικές παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Αυτές τις ημέρες ακόμη περισσότερο οι σκέψεις όλων μας είναι δίπλα σε όσους δοκιμάζονται σε θέματα υγείας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση και Χρόνια Πολλά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση