• Εκτύπωση

Έχουμε και "Υπερ-διοικήτρια" στο νοσοκομείο Λαμίας;


Ο λόγος για την Υποδιοικήτρια της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Ιωάννα Μπριάνη.

Για όσους δεν θυμούνται πριν δυο χρόνια (Οκτώβριος του 2012), όταν έγιναν οι τοποθετήσεις στην 5η ΥΠΕ η Ιωάννα Μπριάνη "έφαγε στην στροφή" το Δημήτρη Κατσικονούρη, που έμεινε με τα γλυκά στο χέρι !!! (διαβάστε την σχετική ανάρτηση του LR).

Η κ. Μπριάννη λοιπόν έγινε Υποδιοικήτρια της 5ης ΥΠΕ που εδρεύει στη Λάρισα. Η ίδια θεώρησε σκόπιμο να εγκατασταθεί στη Λαμία και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Λαμίας. Αλήθεια από που προβλέπεται αυτό;

Δεν είναι μόνο ότι η έδρα της Υποδιοικήτριας μεταφέρθηκε με "μαγικό ραβδί" από τη Λάρισα στη Λαμία, είναι ότι όπως μας είπαν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, το γραφείο της Υποδιοικήτριας απασχολεί και τέσσερις διοικητικούς υπαλλήλους!!!!

Όταν θέσαμε το θέμα τον προϊστάμενο της κ. Μπριάνη,  Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Λάζαρο Μακρή δεν μπόρεσε να μας δώσει μια ξεκάθαρη και πειστική απάντηση.

Όταν όμως τον ρωτήσαμε πόσους υπαλλήλους απασχολεί ο ίδιος ως Διοικητής, που σίγουρα έχει περισσότερο φόρτο εργασίας, μας απάντησε ότι απασχολεί μόνο μια υπάλληλο!!!

<< Είναι ένα καθεστώς το οποίο έτσι το βρήκα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο νομικό κώλυμα. Όμως θα το δούμε, όπως θα δούμε και τον αριθμό των υπαλλήλων που απασχολούνται...>>, είπε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Λάζαρος Μακρής, στο LamiaReport.

Για όλα τα παραπάνω τι έχει να πει ο Επίτροπος, που εγκρίνει τις δαπάνες; Τι έχει να πει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας που έχει παραχωρήσει το χώρο και τους υπαλλήλους; Τα γνωρίζει όλα αυτά ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης;

Από το έγγραφο - δελτίο τύπου που ακολουθεί και το οποίο λάβαμε από το γραφείο της "Υπερ-διοικήτριας" , μπορείτε να δείτε ότι η έδρα της είναι στο νοσοκομείο Λαμίας και φυσικά να διαβάστε ότι για το αυτονόητο, τον ερχομό δηλ. ενός Πνευμονολόγου στο νοσοκομείο Λαμίας, έπρεπε να βγει δελτίο τύπου και να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό (κατόπιν ενεργειών μου).

Κρίμα, κάποιοι φαίνεται πως ζουν ακόμα σε άλλες εποχές....









Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB