• Εκτύπωση

Περισσότερα από 230 λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην εθνική οδό - Εφιαλτικό 48ωρο για την ΕΛ.ΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)



Καραμπόλα με πέντε λεωφορεία στο Βελεστίνο-, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές - Στο πόδι όλη η αστυνομία σε Στερεά και Θεσσαλία για την επιστροφή των χιλιάδων οπαδών του δικεφάλου...

Ένα ποτάμι από λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ ξεχύθηκε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα για τον σημερινό τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αριθμός των λεωφορείων που πέρασε από Λαμία ξεπερνά τα 230. Το μεγαλύτερο κομβόι αποτελούταν από 175 λεωφορεία και πέρασε από τη Λαμία στις 8:00΄ περίπου το πρωί, ακολούθησε άλλο ένα λίγο αργότερα με 40 λεωφορεία, ενώ πέρασαν και άλλα μεμονωμένα ή δυο - τρία μαζί.

Η αστυνομία όλη τη νύχτα ήταν στο πόδι. Συνόδευαν τα λεωφορεία διακριτικά και βοηθούσαν όπου υπήρχαν προβλήματα. Τα περισσότερα μαγαζιά κατά μήκος της εθνικής οδού ήταν κλειστά.





Καραμπόλα στο Βελεστίνο

Ένα ατύχημα διέκοψε το ταξίδι προς την Αθήνα για αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στις 6.30 το πρωί, έξω από το Βελεστίνο στο Βόλο έγινε καραμπόλα με πέντε από τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους φίλους της ομάδας για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου.

Από το τροχαίο δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές εξαιτίας των οποίων ακινητοποιήθηκαν τα οχήματα στην εθνική οδό. Δύο από τους επιβαίνοντες που τραυματίστηκαν ελαφρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλμυρού, για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με το thessports.gr. Μετά από λίγες ώρες αναμονής, οι οπαδοί επιβιβάστηκαν σε άλλα λεωφορεία και συνέχισαν το ταξίδι τους για την Αθήνα.
 



Επίθεση σε πούλμαν με οπαδούς στον Αγ. Κωνσταντίνο;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κάποιο από τα λεωφορεία που είχε μείνει πιο πίσω από το κομβόι, κάποιοι ανεγκέφαλοι στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, πετάξαν βόμβα μολότοφ. Ωστόσο η αστυνομία δηλώνει ότι δεν έχει καταγγελθεί κάποιο συμβάν για επίθεση ή οτιδήποτε άλλο.

Εφιάλτης η επιστροφή
Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα την νύχτα που έρχεται. Όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις θα είναι στο πόδι για την επιστροφή των χιλιάδων οπαδών και των εκατοντάδων λεωφορείων και άλλων οχημάτων.

"Σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στην επιστροφή. Είμαστε σε ετοιμότητα και ευχόμαστε να επικρατήσει η σύνεση και η ωριμότητα και να πάνε όλα κατ΄ευχήν...". δήλωσε στο LamiaReport, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που θα είναι στο δρόμο για περισσότερες από 48 ώρες, για την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Δείτε βίντεο και φώτο από την κάθοδο των οπαδών του δικεφάλου στην Αθήνα.


 














 






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB